Preturi Beton Amprentat

Preturi Beton Amprentat

Alege cea mai buna oferta de pret

Beton Amprentat - Lista Preturi

Beton Amprentat- pavaje si pavele!
1 mp  = 100lei (materiale incluse)
Peste 200 mp = 11 euro/mp (fara beton inclus)
Peste 100 mp = 12 euro/mp
Sub 100 mp = 1000-1500 euro/lucrare (fara beton inclus)
1 m3 de beton acopera 20 mp alei pietonale
1 m3 de beton = 10 mp alee masina ( 1 mc = 290 lei B350 )
Betonul achitat de dumneavoastra : de la statie sau realizat pe loc cu betoniera noastra ( platiti numai pietrisul si sacii de ciment).
In acest pret de 9 euro/mp in functie de lucrare sunt incluse: cofrag, meseriasi, deplasare, matrite, amprentare, doua straturi(colorant si intaritor), doua straturi de lac (unul pe baza de apa altul acrilic special), fibra, rosturi de dilatare.Executam si lucrari de intretinere la 4-5 E/mp ( se poate face la 2-3 ani) in acest pret sunt incluse: reparatii, 2 straturi de lac (lac pe baza de apa, lac acrilic)

Beton amprentat preturi va pune la dispozitie cele mai recente si inovatoare tehnologii de pavaj exterior si interior pentru amenajarea spatiilor private si publice. Beton Amprentat are la activ realizate nenumarate lucrari cu cu o diversitate mare de modele,tehnici de lucru, culori si nu in ultimul rand creativitate si inovatie. Realizam cele mai durabile si calitative pavele pentru curti, pavaje curte.

Pentru detalii – Tel:   0773.656.672

Betonul amprentat este sistemul de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat de beton crud amestecat cu alte substante ca adezivi, coloranti si rasini speciale , cu ajutorul unor matrite. Betonul amprentat este o solutie perfecta in amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.
Cu ajutorul tehnologiei betonului amprentat se pot obtine pavaje, pavele deosebite din punct de vedere estetic care pot imita aspectul caramizii, gresiei, pietrelor naturale , lemnului precum si a altor tipuri de materiale. Combinand duritatea betonului cu materialele de inalta calitate si cu vasta experienta a unei echipe de profesionisti, va oferim cele mai bune lucrari ce se pot adapta tuturor tipurilor de clienti.